Leveranciers
13
RAI bestanden
2867
RAIFAM bestanden
2545
Aangemeld als
 

Wat is Raiweb?

De Raiweb pagina is een kosteloze service website waar grossiers en garages RAI-bestanden kunnen downloaden en leveranciers en importeurs hun RAI-bestanden kunnen kunnen plaatsen.

Let op! Het gebruik van Raiweb is voor iedereen kosteloos! U heeft dus geen duur abonnement nodig of een lidmaatschap van een branchevereniging.


Wat zijn de voordelen van deze vernieuwde Raiweb pagina?

De voordelen voor de grossiers en garages:

  • Deze kunnen lossen RAI-bestanden downloaden.
  • Deze kunnen alle RAI-bestanden van één leverancier in één keer downloaden.
  • Deze kunnen er voor kiezen om alleen de nieuwe RAI bestanden van hun eigen leveranciers te downloaden. De Raiweb pagina onthoudt dit voor de gebruiker (hiervoor moet wel worden ingelogd, dit is eenvoudig en kosteloos).
  • Tevens kunnen zij een automatische email ontvangen als een van hun eigen leveranciers nieuwe RAI-bestanden plaatst (ook dit moet worden ingesteld in het inlog gedeelte).

De voordelen voor de leveranciers en importeurs:

  • Deze kunnen zelf op eenvoudige wijze RAI-bestanden plaatsen.
  • Deze kunnen met behulp van een zip bestanden ook alle hun RAI-bestanden in één keer plaatsen deze worden dan automatisch uitgepakt en geplaatst.
  • Ook worden RAIFAM bestanden automatisch geconverteerd naar RAI bestanden, zodat beide bestanden in een keer op de Raiweb pagina komen te staan.

Waarom heeft Deltec deze pagina ontwikkeld?

Deltec is gespecialiseerd in het automatiseren van onder andere automaterialen grossiers en importeurs van automaterialen. De Raiweb pagina is begin 2000 ontwikkeld als service-website voor de Deltec software gebruikers. Echter Deltec vindt het geen probleem om deze service aan heel automotief Nederland aan te bieden, om zo onze knowhow op het gebied van onder andere RAI-bestanden te demonstreren.